ACUPUNCTURA este metoda de tratament a diverselor afectiuni, apartinand medicinii traditionale extrem orientale (M.T.E.O.). Medicii chinezi considera boala ca o consecinta a instalarii unui dezechilibru energetic la nivelul organismului uman.

NOU! – Doar acum, in perioada august – septembrie, beneficiezi de 5 sedinte de acupunctura (consultatie inclusa) la pretul de 150 RON.

Acupunctura ca metoda de tratament – foloseste ace de acupunctura, cu diametrul de 0,20 sau 0,25 mm, foarte fine, avand manerul de argint, care se introduc pe anumite puncte de acupunctura, situate pe traseul unor meridiane, ce se proiecteaza la suprafata pielii.

Prin intermediul acestei metode, se stimuleaza, cu ajutorul acelor, punctele de acupunctura indicate in afectiunea respectiva, iar organismul uman isi va regla singur energia, in ritmul sau propriu, natural, astfel incat vindecarea sa se produca.

Sunt necesare 10 sedinte de acupunctura, cu durata de 20 de minute, pentru ca procesul de vindecare sa fie initiat.

In functie de reactivitatea organismului pacientului, dupa o perioada de pauza de 2-3 saptamani de la prima serie de 10 sedinte de acupunctura, mai este necesara inca o serie de 10 sedinte de acupunctura, iar pentru ca efectul terapeutic sa dureze in timp (in afectiuni cronice, cu durata prelungita), sunt necesare 3 serii constand in 10 sedinte de acupunctura, pentru a se obtine vindecarea.

INDICATIILE TERAPEUTICE ale ACUPUNCTURII:

• Terapia durerii : cefaleei de cauze diverse, migrene, dureri ale coloanei vertebrale, lombosciatica s.a.
• Terapia bolilor reumatismale : gonartroze, periartrite scapulo-humerale, spondiloza cervicala, spondiloza toraco-lombara s.a.
• Afectiuni si sindroame neurologice : pacienti cu accidente vasculare cerebrale in antecedente, nevralgii de trigemen s.a.
• Afectiuni ale aparatului respirator: astm bronsic, bronsita cronica astmatiforma;
• Afectiuni O.R.L.: rinite cronice, sinuzite cronice, otite;
• Afectiuni gastro-intestinale: gastrite cronice, colite, diskinezie biliara, s.a.
• Afectiuni psihice: sindroame nevrotice anxios- depresive;
• Afectiuni ginecologice: anexite cronice, tulburari de ciclu menstrual, dismenoree, fibrom uterin, chist ovarian, disgravidie de prim trimestru s.a.
• Afectiuni dermatologice: dermatoze, alergii medicamentoase, eczeme, zona zooster etc.

HOMEOPATIE

TRATAMENTUL AFECTIUNILOR unui pacient din punct de vedere holistic, prin administrarea remediilor homeopate.

Beneficiezi de o consultatie de homeopatie , doar in perioada august-octombrie 2015, la numai 60 de lei.

Alege aceasta oferta si poti beneficia de o consultatie homeopatica de control, la doua luni de la cea initiala, cu reducere de 30 %( la pretul de 40 de lei).

HOMEOPATIA face parte din medicina holistica, tratand organismul uman ca un intreg. Medicul homeopat cauta cu atentie sa prescrie remediul constitutional, specific pacientului si in functie de caz, poate prescrie si remedii specifice simptomatologiei bolii respective.
Remediile homeopate sunt naturale ( se pot cumpara de la farmacii cu specific homeopat ), se gasesc in flacoane avand 90 de granule si se administreaza sublingual, 5 granule de 2-3 ori pe zi, la indicatiile medicului homeopat.
De acest tratament poate beneficia orice pacient care sufera de afectiuni precum: afectiuni respiratorii, sindroame nevrotice, dischinezii biliare, afectiuni uro-genitale, spondiloze cervico-dorso-lombare, lombosciatica s.a.

Dr. Specialist Medicina Generala Adina Loreta Micu